ОПШТИНА БУТЕЛ ДЕНЕСКА ДОНЕСЕ НАСМЕВКИ НА 55 ДЕТСКИ ЛИЦА!

Градоначалникот Велимир Смилевски денеска подели 55 компјутери и таблети во сите основни училишта за учениците чии родители не можат да си дозволат да им ги купат.
22 таблети, од донираните апарати се лична донација на Градоначалникот Смилевски.
Во акција поделени беа и пакети со храна за истите овие дечиња и нивните семејства.

Previous
Next