Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

ПОКАНА ЗА АПРИЛИЈАДА 2023

Незаборавна забава за сите дечиња по повод “Денот на шегата”, ќе се одржи утре во паркот пред Општина Бутел, со почеток во 10:30 часот.

Ве покануваме на Априлијадата 2023!

Најавуваме незаборавно дружење за нашите дечиња со кловнови, анимации и омилените детски ликови од цртаните филмови.
31.03.2023 година (петок)
10:30 часот
Парк пред Општина Бутел

Previous НОВ ПЛОШТАД И НОВ ПАРК ВО ОПШТИНА БУТЕЛ

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.